Villámgyors tervezés és szállítás!

Raktártechnika

Üzemi berendezések

Pódiumok

 

Bentadex - A hiányzó láncszem

Üdvözöljük a Bentadex Kft. honlapján!

 

A Bentadex Kft. Magyarország egyik piacvezető, raktári és üzemi belső területek kialakításával, berendezésével foglalkozó vállalkozása. Helyiségeit - ügyféligény szerint - akár helyszíni előfelmérés után polcrendszerekkel, raklapos állványrendszerekkel, ipari pódiumokkal, vagy akár szálanyag tárolására alkalmas karos állványokkal is berendezzük Önnek. Ha szeretné, nem csak kivitelezzük a projektet, akár a tervezésben is részt veszünk. Munkáinkra minden esetben hosszú távú garanciát vállalunk, igény esetén a már meglévő állványrendszerének felülvizsgálatára és karbantartására is tudunk ajánlatot adni.

Továbbá, a létesítményeit kiszolgáló egységeket is kialakítjuk, berendezzük, legyen szó öltözőszekrényről vagy akár irodabútorról. Olcsón, gyorsan és hatékonyan dolgozunk, számunkra ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása a legfontosabb. Minden partnerünket kiemelten kezeljük, számukra minden esetben saját Bentadex tanácsadót biztosítunk, aki teljeskörű tájékoztatást nyújt termékkínálatunkról és segít elképzeléseinek megvalósításában, de akár alternatív ötletek kidolgozásában is. Kollégáink a maximális helykihasználás érdekében minden esetben megkeresik az Ön számára legoptimálisabb megoldást.

Portfóliónkban a raktár és üzemberendezéseken mellett számos terület szerepel, így például tároló eszközök beszerzését, egyedi lakatosipari szerkezetek legyártását és automata raktár kiépítését is vállaljuk. Számos olyan, hazánkban is jelen lévő autóipari, fémipari és élelmiszeripari multinacionális céggel állunk folyamatos kapcsolatban, melyek Európa meghatározó nagyvállalatai. A piacon már több mint húsz éve vagyunk jelen, közel 30 fős dolgozói létszámmal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Ha kérdése van raktártechnikát illetően, vagy üzemi logisztikai feladat előtt áll, keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén. Kollégáink minden esetben készségesen segítenek Önnek!

 

Üdvözlettel: A Bentadex Kft. csapata

 

Főbb termékcsoportjaink:

  • polcrendszerek (galériás, mobil)
  • raklapos állványrendszerek
  • ipari pódiumok
  • gitterboxok
  • munkapadok
  • öltözőszekrények
  • egyedi lakatosipari termékek

 

Akciós műanyag láda

Akciós műanyag láda

Külső méretek: 1200 x 1000 x 750 mm
Saját tömeg: 33,28 kg +/- 3%
Térfogat: 610 l
Dinamikus kapacitás: 1100 kg
Statikus kapacitás: 4250 kg
Mennyiség: 22 db (a készlet erejéig)
Kedvezményes ár: 30.500 + ÁFA/db

 

Keresés

Hírlevél

Adatkezelési nyilvántartási szám: folyamatban...