Villám gyors tervezés és szállítás!

Raktártechnika

Üzemi berendezések

Pódiumok

 

Bentadex - A hiányzó láncszem.

A Benta-Dex Kft. több mint 20 éve alakult családi vállalkozásként, 100% magyar tulajdonosi háttérrel. Filozófiánk a feladat megismerésétől a tökéletes megoldás megvalósításáig, vevői igényekre szabva.

A tárolás, mozgatás technika üzemi, irodai, irattári, könyvtári körülmények közötti megoldásaiban segítünk a legoptimálisabb megoldást megtalálni. Elsősorban az iparban vagyunk jelen, de kiszolgálunk közintézményeket és kisvállalkozásokat is.

A projektszintű megbízások kiterjedhetnek részfeladatokra, de komplex innovatív eszközök bevonásával is kiegészítjük a megbízások körét. Feladatunk nem csak az eszközök, hanem a hely, a környezet és a sajátosságok figyelembe vételi tervezése és befolyásolása.

Miért érdemes minket választani?

Ami jellemző ránk: rugalmasság, gyorsaság vagy egyediség. Több alternatív ajánlatot is kínálunk, így eldöntheti, melyik megoldás felel meg legjobban az Ön elképzelésének.

Ha kérdése van raktártechnikát illetően, üzemi logisztikai feladat előtt áll, irodát, könyvtárat, irattárat szeretne kialakítani, keressen bátran bennünket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, mert mi szeretnénk lenni a hiányzó láncszem.

 

További oldalaink ahol több információkat talál kiemelt termékeinkről:

http://raktari-polcok.bentadex.hu/

http://galeriak-podium.bentadex.hu/

 

 

Akciós műanyag láda

Akciós műanyag láda

Belső méretek: 910 x 1100 x 600 mm
Saját tömeg: 33,28 kg +/- 3%
Térfogat: 610 l
Dinamikus kapacitás: 1100 kg
Statikus kapacitás: 4250 kg
Mennyiség: 30 db (a készlet erejéig)
Kedvezményes ár: 30.500 + ÁFA/db

 

Keresés

Hírlevél

Adatkezelési nyilvántartási szám: folyamatban...